steensbech

Skrækkelige Skrubtudser

                     tilbage

Den anden cd er udgivet i år 2000 af vores eget Vildmedsildommorgenen Records, der senere er blevet opkøbt af verdensfirmaet "Alle-Mod-Alle Records", der tilfældigvis også tilhører os. Lugter det ikke lidt af selskabstømning?

Billedet på forsiden er taget af Morten Øbro, der havde fået sit nye kamera samme dag som naboens gummiged brød i brand.

Nummeret "Tyndskid & Byldepest" blev spillet i radioens P3 - ganske vist i en indslag kaldet "Rædselskabinettet", hvor det blev sat overfor Aqua`s "All Around the World". Det var nok en hån, men vi bed smerten i os, nød berømmelsen og tjente 500,- kr fra Koda/Gramex.

Albummet "Skrækkelige Skrubtudser" fik dog også flotte ord med på vejen. Blandt andet skrev Rune T. Kidde:

"Jeg vil give sytten gnækkende spaghettiroser til denne vaskeægte, danske skrubtudse-CD, som sprudler af skæg, kvæk og overskud. En herlig heksegryde af idérigdom og legelyst både i tekster, musik og effekter. Man kan aldrig føle sig helt sikker. De boltre sig bramfrit et udefinerligt sted mellem Troels Trier og Steppeulvene; men er mere end noget som helst andet flabet, fornøjet, forfriskende og storsmilende sig selv." [Rune T. Kidde, 1999]

 

Drucken